Frakt / Retur / Ofte spurte spørsmål

1. Frakt

- Sporing

Graabein tilbyr elektronisk RFID-sporing på alle forsendelser. Dette er en tjeneste fra posten som har vist seg å være svært mangelfull. Dersom pakker ikke er registrert som innlevert, eller står som utlevert på feil sted, trenger det ikke bety at det er noe galt. Dette er dessverre helt normalt.

- Pris

For enkelhets skyld har vi satt fastprisen på frakt til 39 kroner. For bestillinger over 349 kroner kan man velge "Fri frakt" blant alternativene.

- Anonym frakt

Graabein tilbyr anonym frakt, men dette må man spesifikt be om i kommentarfeltet på bestillingen.

 

2. Retur

Vi har ingen automatisk løsning på retur av varer og klær. Det vi gjør er at kunden selv dekker retur, og så sender vi ut ny vare vederlagsfritt. På grunn av dette vil vi på det sterkeste oppfordre våre kunder å bruke størrelsesguidene som ligger blant bildene til hvert plagg. 

 

3. Olje

- Ingredienser

Ingrediensene i alle produktene våre står oppført i produktbeskriveslsen, både på norsk, og ved de internasjonale latinske navnene. Vi bruker ingen silikoner, parabener, konserveringsmidler, parfyme eller petroleumsprodukter. Dersom du er allergisk mot eksempelvis nøtter, kan du reagere på våre naturlige oljer. Prøv skjeggoljen på et lite område hud før utstrakt bruk.

 

4. Balsam

- Ingredienser

Ingrediensene i alle produktene våre står oppført i produktbeskriveslsen, både på norsk, og ved de internasjonale latinske navnene. Vi bruker ingen silikoner, parabener, konserveringsmidler, parfyme eller petroleumsprodukter. Dersom du er allergisk mot eksempelvis nøtter, kan du reagere på våre naturlige oljer. Prøv skjeggbalsamen på et lite område hud før utstrakt bruk.

- Hard / Myk

Graabeins skjeggbalsam er hardere enn mange andre varianter. Les mer, og se en instruksjonsvideo her.

 

5. Kam og Børste

- Materiale

Både Graabein Skjeggkam og Graabein Skjeggbørste er laget av materialer som skal motvirke statisk elektrisitet. Les mer om materialvalg i beskrivelsen av produktene. 

 

6. Annet