Frakt / Retur / Ofte spurte spørsmål

 

1. Frakt

- Sporing

Graabein tilbyr elektronisk RFID-sporing på alle forsendelser. Dette er en tjeneste fra posten som har vist seg å være svært mangelfull. Dersom pakker ikke er registrert som innlevert, eller står som utlevert på feil sted, trenger det ikke bety at det er noe galt. Dette er dessverre helt normalt.

- Pris

For enkelhets skyld har vi satt fastprisen på frakt til 79 kroner. For bestillinger over 599 kroner kan man velge "Fri frakt" blant alternativene.

- Anonym frakt

Graabein tilbyr anonym frakt, men dette må man spesifikt be om i kommentarfeltet på bestillingen.

 

2. Retur

Tusen takk for at du velger Graabein! Vi har ingen automatisk løsning på retur av varer og klær. Kunden dekker selv retur, og så sender vi ut ny vare vederlagsfritt. På grunn av dette vil vi på det sterkeste oppfordre våre kunder å bruke størrelsesguidene som ligger blant bildene til hvert plagg. Vi må be om at klær returneres i originalembalasje, i original stand, og innen 14 dager etter at varen er mottatt. Unntaket er julegaver som kan returneres frem til 14 januar. Boxere byttes ikke.

 

3. Olje

- Ingredienser

Ingrediensene i alle produktene våre står oppført i produktbeskriveslsen, både på norsk, og ved de internasjonale latinske navnene. Vi bruker ingen silikoner, parabener, konserveringsmidler, parfyme eller petroleumsprodukter. Dersom du er allergisk mot eksempelvis nøtter, kan du reagere på våre naturlige oljer. Prøv skjeggoljen på et lite område hud før utstrakt bruk.

 

4. Balsam

- Ingredienser

Ingrediensene i alle produktene våre står oppført i produktbeskriveslsen, både på norsk, og ved de internasjonale latinske navnene. Vi bruker ingen silikoner, parabener, konserveringsmidler, parfyme eller petroleumsprodukter. Dersom du er allergisk mot eksempelvis nøtter, kan du reagere på våre naturlige oljer. Prøv skjeggbalsamen på et lite område hud før utstrakt bruk.

- Hard / Myk

Graabeins skjeggbalsam er hardere enn mange andre varianter. Les mer, og se en instruksjonsvideo her.

 

5. Kam og Børste

- Materiale

Både Graabein Skjeggkam og Graabein Skjeggbørste er laget av materialer som skal motvirke statisk elektrisitet. Les mer om materialvalg i beskrivelsen av produktene. 

 

6. Annet