Morten Skjeggmenn Bråthen

mort2

Morten Skjeggmenn Bråthen

Morten er mannen bak nordens største skjeggklubb, Skjeggmenn. For mange av oss er skjegget en veldig personlig ting, og ikke noe som bare ER der dersom vi ikke barberer oss. Skjegget bærer man midt i ansiktet uannsett. Man kan ikke gjemme det i en lue, hette eller caps. Det har ført til at skjegg er blitt et eget interessefelt, med behov for å dele erfaringer, tips, triks og alt annet. 

Dette behovet er det Skjeggmenn dekker. Med over 12 000 medlemmer er det et sted hvor menn møtes på tvers av hudfarge, religion, politisk ståsted og sosial stand. Alt du trenger er et skjegg.

Under et av de mange treffene i regi av lokallagene Skjeggmenn har over hele landet var det et medlem som sa det så fint. «Skjeggmenn redder liv». Ensomhet er ikke noe man snakker mye om når det gjelder menn midt i livet. Samtidig er det veldig vanskelig å få nye venner dersom man av ulike grunner finner seg uten et kontaktnett i voksen alder.

For mange er Skjeggmenn utrolig mye mer enn en smal interessegruppe for skjegg på facebook. Skjeggmenn gjør en forskjell, og når alt kommer til alt er det Morten vi kan takke for det.

Vi anbefaler:

Skjeggmenn på Facebook