Om Graabein

Graabein Skjegg er mer enn et merke for skjeggprodukter.

Har du noen gang stått i vinduet mens regnet pisket på ruten. Det er varmt og godt inne, men du skulle ønske du kunne stått på et sleipt svaberg og brølt mot stormen med regn og spytt og sjø frådende rundt kjeften. Pirrer det i armene når du tenker på å hogge ned en svær gran med bare muskelmakt, eller bygge noe av skikkelig tømmer uten tegninger..
Da er du en Graabein..

Graabein Skjegg produserer oljene og balsamene selv, på gamlemåten. Når du bestiller en flaske olje, er denne blandet og tappet for hånd, og vi har full kontroll på hva som er i alt vi produserer. Vi bruker kun de beste råvarer, og du vil heller aldri finne kunstige tilsetningsstoffer, konserveringsmidler eller parfyme i våre produkter.

I tillegg har vi håndplukket et knippe andre produkter som har fått plass i vår nettbutikk. Dette er produkter som holder vår standard for kvalitet, og som passer inn i vårt utvalg og filosofi.

Alt vi lager blir produsert på Karmøy i Rogaland. Helt ytterst i vest der himmel møter sjø. Norges eldste kongesete med en tusenårig tradisjon for beskjeggede vikinger.

Våre produkter er registrert både hos Norsk Mattilsyn og CPNP, og er merket og dokumentert etter internasjonale regler.

Det er egentlig ingenting å lure på. Slipp din indre Graabein ut i lyset. Kvinnene vil digge det! Jeg lover!

- Runar Gundersen

Alle bilder på siden er tatt av Jon Tore Brandtzæg og Knut E. Medhaug


Kontakt:

Graabein Gundersen
Tostemveien 181
4270 Åkrehamn

Org. Nr. 915091490

runar@rugu.no
+47 95907666